logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Kolenkit Jam

Simone Tijdink
11-05-2022 15:58 | Kunst & cultuur | Kolenkit

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!24 juni (Rondje Kolenkit) jammen Kolenkitbewoners samen o.l.v. professionele muzikanten tijdens Rondje Kolenkit.

Wie

Simone en Irwan, bewoners van Vrouwengelukhof, organiseren de Kolenkit Jam met buurtbewoners Fouad, Rajeb en anderen gedurende Rondje Kolenkit. Simone en Irwan zijn professionele muzikanten met muziekbedrijf Blabla Sounds (blablasounds.com). Ze produceren muziek en organiseren kunstevenementen met een maatschappelijk karakter, zoals Feel It! De Expo tijdens ADE 2021. Fouad en Rajeb zijn onderdeel van het KolenkitKas team.

Wat

Met deze jam willen we verbinding stimuleren tussen de Kolenkit bewoners door samen muziek te maken en/of te genieten van elkaars muziek. Muziek is de ultieme manier om mensen bij elkaar te brengen en verschillen te vieren: met alle verschillende (muzikale) achtergronden, instrumenten en stijlen die in de jam bij elkaar komen op één podium. We zullen tijdens de jam een laagdrempelige sfeer creëren, zodat iedereen zich uitgenodigd voelt om te komen meespelen, luisteren en dansen. Met deze jam willen we een netwerk opbouwen en versterken van muzikanten uit de buurt. Op die manier kunnen we in de toekomst meer muzikale activiteiten organiseren en ontstaan er hopelijk nieuwe verbindingen en samenwerkingen. Om muzikanten en toeschouwers aan te trekken, gaan we het evenement in de eerste plaats actief communiceren in de lokale Facebookgroepen (Rhapsody Bewoners, Bolo Buren, Kolenkit Leeft), flyers in de buurt en maken we gebruik van ons muzikantennetwerk. Daarnaast gaat het KolenkitKasteam het event promoten in hun netwerk.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.032,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.032,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.