logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Buurttuin de Mansveltschool als inspiratie plek

Aziz khair
10-05-2022 11:28 | Groen, Sociaal | Landlust

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Van een saaie en ongezellige binnentuin naar een inspiratie plek voor bewoners op het gebied van tuinieren en duurzaam.

Wie

Mijn naam is Aziz Khair. Ik ben als vluchteling uit Afghanistan naar Nederland gekomen.
ik woon bijna 15 jaar in de Landlustbuurt. Ik werk als vrijwilliger in HvdW de Mansveltschool. In de loop van de tijd heb ik een grote netwerk kunnen opbouwen van vluchtelingen en andere bewoners met verschillende achtergronden.

Wat

ik ben nu 5 jaar vrijwilliger bij de Mansveltschool. Ik vind dat de Mansvelt school een mooie buurttuin verdiend. De tuin ging snel de laatste jaren achteruit, saai, weinig onderhoud en wordt niet optimaal gebruikt voor ontmoetingen met eigen buren of met nieuwe mensen die in de buurt komen wonen. Met mijn initiatief wil ik graag een extra boost geven aan de tuin van de Mansveltschool. Ik verlang naar een buurttuin voor en door bewoners. Een tuin die buurtbewoners inspireert op het gebied van tuinieren, geeft de mogelijkheid voor jong en oud om ervaring op te doen en biedt ruimte eigen (duurzame en groene) initiatieven te realiseren. Het initiatief wordt i.s.m de buurtwerk binnen HvdW de Mansveltschool georganiseerd.

Totale kosten van initiatief:

€ 450,00

Toegekend buurtbudget:

€ 450,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.