logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

suikerfeestpakketjes aan behoeftigen

St.samenkracht
20-04-2022 21:27 | Openbare ruimte | Gibraltarbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Wij zijn Stichting Samen Kracht en zetten ons al jarenlang in om bewoners samen te brengen en te ondersteunen.

Wie

Wij zijn Stichting Samen Kracht en zetten ons al jarenlang in om bewoners samen te brengen en te ondersteunen. De ondersteuning gebeurt op verschillende leefgebieden en ook op verschillende manieren. Gedurende de maand Ramadan zetten wij ons samen met buurtbewoners en vrijwilligers in om eenzame en behoeftige bewoners te voorzien van een warme maaltijd. De mogelijkheid is er om samen het avondmaal te nuttigen en voor wie het beter uitkomt om een maaltijd mee te nemen is die mogelijkheid er ook. Inmiddels is de maand Ramadan bijna verstreken. Samen met vrijwilligers gaan wij Suikerfeest pakketjes maken voor eenzame en behoeftige bewoners.

Wat

Middels dit project trachten wij eenzame en behoeftige bewoners te bereiken en hen verblijden met een pakket. Middels dit pakket kunnen wij hen voorzien van een tasje of blad met lekkers zoet . Het maken en uitdelen van deze Suikerfeest Pakketten helpt bewoners met het in contact komen met ons maar ook met elkaar. De vrijwilligers zijn zelf ook buurtbewoners die zich samen met ons inzetten om de buurt meer bij elkaar te brengen.
Onder andere hiermee trachten wij een veilige en warme omgeving te creëren voor en door bewoners van Bos en Lommer breed.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.500,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.000,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.