logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Voetbalevenement kinderen Bos en Lommer (UniYoung CL)

Oumaima Al Abdellaoui
01-03-2022 17:41 | Jeugd, Sociaal | Kolenkit

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!We willen graag een sociaal voetbalevenement organiseren voor kinderen uit de omgeving.

Wie

We willen graag een sociaal voetbalevenement organiseren voor kinderen uit de omgeving. De bedoeling is dat kinderen, die het al enorm zwaar hebben gehad met de lockdown en alle hectiek eromheen, een kans hebben om lekker te sporten en onbezorgd samen te komen met leeftijdsgenoten. Vanuit Stichting UniYoung zullen er studenten Pedagogiek, Psychologie en Antropologie aanwezig zijn. Het idee is dat deze studenten organisch in gesprek gaan met de kinderen om hoogte te krijgen van hoe ze ervoor staan en ze te motiveren. De doelgroep zijn kinderen van 8 t/m 14 jaar, met een aantal van 30 tot 40 personen. De locatie die we op het oog hebben is AVV Sloterdijk. Als deze niet beschikbaar is, zullen we uitwijken naar een andere locatie.

Wat

We willen graag de kinderen uit de buurt een gezellige dag bezorgen, waarbij ze zorgeloos lekker kunnen sporten en gezellig kind kunnen zijn. We denken ook dat we de overlast van de jeugd in de buurt kunnen verminderen door projecten te faciliteren waar ze hun energie in kwijt kunnen. Ook vinden we het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de mentale gesteldheid van kinderen uit de buurt, omdat veel kinderen leiden onder de gevolgen van de coronacrisis.

Totale kosten van initiatief:

€ 500,00

Toegekend buurtbudget:

€ 725,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.