logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

leerbegeleiding basisschoolkinderen

Lilian Boonstra
25-11-2021 13:56 | Jeugd | Landlust

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Door middel van goede leerbegeleiding de kinderen handvaten geven om te groeien in hun schoolwerk.

Wie

Sinds 2011 ben ik LAB0 leerbegeleiding begonnen om daarmee kinderen buiten schooltijd te helpen met hun schoolwerk. In mijn dagelijks leven ben ik groepsleerkracht op een basisschool.

Wat

Mijn visie is de kinderen zoveel mogelijk strategieën aan te leren waarmee ze vervolgens zelf mee aan het werk kunnen, zodat ze zo snel mogelijk zelf leren leren. Ik hoop hen daarmee op die manier te helpen dat ze steeds op deze strategieën terug kunnen grijpen, ook in hun verdere schoolloopbaan. Samen met de leerkrachten binnen LAB0 leerbegeleiding ondersteun ik deze kinderen buiten schooltijd. Dit is goed voor de buurt, omdat dit de kinderen die een achterstand hebben opgelopen een mooie kans geeft de achterstand in te halen en daarmee een ontwikkeling door te maken, ook in de jaren die volgen op deze leerbegeleiding. Daarnaast zijn er in de buurt regelmatig ouders die aangeven hun kinderen zelf niet te kunnen begeleiden hierin, daarin kunnen wij dus ook voorzien.

Totale kosten van initiatief:

€ 9.798,80

Toegekend buurtbudget:

€ 9.798,80

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.