logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Kindertheater op zondagochtenden

Tjitske Cnossen
01-11-2021 15:52 | | Erasmusparkbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Op de zondagochtend elke keer een andere groep die speelt voor kinderen van 2 tot 8 jaar, In het Wachterliedpaviljoen.

Wie

We spelen nu al enige weken in het Wachterlied paviljoen. Het had even tijd nodig voordat de mensen door hadden dat we er waren, Nu ze ons gevonden hebben begint het te lopen en bereiken we enthousiaste mensen en hun kinderen die veel plezier beleven aan de voorstellingen.
We zouden de samenwerking met het Wachterliedpaviljoenb graag ook na de kerstvakantie willen voortzetten, Omdat we er nog steeds van uit gaan dat de coronamaatregelen komen en gaan. Willen we graag een bijdrage voor gederfde inkomsten omdat er minder mensen naar binnen mogen . En een bijdrage voor de zaalhuur en flyers.
En een bijdrage voor mensen in de schuldhulp. Die mogen gratis naar binnen.

Wat

We willen graag kinderen met hun ouders uit de buurt bereiken, Het is voor de buurt heel fijn om een vaste plek te hebben waar je heen kunt gaan met je kind om heerlijk te genieten van een gevarieerd cultureel programma en daarna nog een lekker pannenkoek te eten of te gaan spelen in de speeltuin. We merken dat kinderen makkelijk contact met elkaar maken als ze samen iets beleven, Ook voor de ouders is het een leuk uitje en ze ontmoeten andere ouders.

Totale kosten van initiatief:

€ 2.212,00

Toegekend buurtbudget:

€ 2.212,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.