logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Rakoki Boosted up!!!!!!

Urmy Blikslager
20-09-2021 13:32 | | Kolenkit

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Het is de bedoeling dat buurtbewoners gelijke kansen ervaren door samen een podium te delen en te zorgen voor diversitei

Wie

Vanuit RaKoKi dienen wij dit in Urmie,Sakina,Josta. Dit initiatief is onderdeel van Rondje Kolenkit, dat door Combiwel buurtwerk getrokken wordt. het idee is om Maxwell Redouan te betrekken.Zij kunnen filmpjes van de optreden maken en de jongeren aanmoedigen.

Wat

Dit podium is voor alle bewoners. Bewoners krijgen de kans om hun talenten te ontwikkelen. We hopen dat dit podium hen motiveert en activeert om hun talenten verder te ontwikkelen. Ervaringsdeskundigen gaan de bewoners ondersteunen.Een bewoner gaat presenteren. De jongeren van RaKoKi zullen interviews afleggen die dag. Dit project is goed voor de buurt omdat er behoefte is aan positief geluid er is veel negatieve publiciteit geweest over de kolenkit. Er is een positieve draai nodig. Bewoners schrokken namelijk van de negativiteit. Veel bewoners ervaren genoeg positiviteit in de buurt. Dit moet geuit worden. Met dit podium hopen we vertrouwen en begrip te creëren en uiteindelijk verbinding. RaKoKi wordt ingezet voor de promotie en de nabespreking van dit podium, We zullen flyers en posters inzetten voor de promotie en een banner voor die dag zelf en een aantal T-shirts: RaKoKi boost it up!!!!

Totale kosten van initiatief:

€ 525,00

Toegekend buurtbudget:

€ 500,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.