logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Oog Cafe Amsterdam West

fenna corstanje
09-09-2021 16:21 | | Erasmusparkbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Gezellige, informatieve bijeenkomsten organiseren voor bewoners met een visuele beperking die een eenzaam zijn.

Wie

Mijn naam is Fenna, actieve buurtbewoonster van Bos en Lommer met een visuele beperking. Ik dien dit in met andere bewoners en met ondersteuning van Monique Hammer, buurtwerker bij Combiwel.

Wat

We willen graag eenzame bewoners bereiken met een visuele / motorische beperking die momenteel door de corona graag weer meer contact willen met lotgenoten. Ook willen we graag nieuwe bewoners bereiken om naar De Boeg te komen omdat dat een uiterst geschikte toegankelijke locatie is en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gaat om maandelijkse bijeenkomsten met een thema en/of creatieve activiteit. Tevens willen we onze doelgroep ook goed informeren over zaken rond onze beperking. De Boeg krijgen we gratis tot onze beschikking maar we willen graag de bewoners verwekomen met een hapje en een drankje en mogelijke gastsprekers en/of trainers. We houden een budget aan van ongeveer 16,50 per persoon per bijeenkomst.

Totale kosten van initiatief:

€ 6.000,00

Toegekend buurtbudget:

€ 4.000,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.