logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Mannen kook groep de Mansvelt

abdel charif
01-09-2021 12:54 | | Landlust

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Elke donderdag wordt gekookt voor bewoners en wordt tijdens de Groene Kans uitgedeeld

Wie

Mijn naam is Moustapha El koulali. Ik ben zeer actief in de Landlust buurt als buurtvader. Ik ben een bekende sleutelfiguur binnen de Marokkaanse gemeenschap. Van beroep ben ik een kook . Ik wil me inzetten voor een groep kwetsbare mannen uit de buurt. De mannen leven met zoveel psychische klachten, denk hierbij aan depressie. Zij hebben echter last van eenzaamheid en ze leven in isolement en zij hebben geen sociale contacten, maar een ding hebben ze gemeen is hun passie voor koken. de kook activiteit wordt i.s.m buurtwerk binnen de Mansvelt georganiseerd.

Wat

Deze groep kwetsbare mannen zijn doel op koken en zijn bereid om nieuwe dingen te leren. ze gaan elke donderdag gedurende winter tijd koken voor de bewoners, met name de ouderen die komen tijdens Groene Kans fruit en groenten ophalen en zelf niet kunnen warm maaltijden koken.
deze warme maaltijden worden uitgedeeld door deze groep mannen, met het doel dat ze in sociale contacten met mensen komen.

Totale kosten van initiatief:

€ 480,00

Toegekend buurtbudget:

€ 480,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.