logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Naailes, creatief, inspirerend en ontspannen

abdel charif
12-08-2021 17:08 | | Landlust

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!De naailessen zijn laagdrempelig en gericht op plezier en ontspanning.

Wie

Mijn naam is Khadija Elkertouti. Ik woon in de Landlust en ik ben wel actief met vrouwen uit de buurt. Ik heb verschillende cursussen en lessen gegeven in het kader van de activiteiten van stichting Fath binnen het HvdW de Mansvelt. Ik heb in de loop van de tijd een goede netwerk opgebouwd. Nu wil ik dat ik zelf wat activiteiten gaan ondernemen samen de vrouwen uit de buurt.

Wat

De naailessen zijn laagdrempelig en gericht op plezier en ontspanning. De cursussen zijn heel verschillend. Door naailes leren de vrouwen niet alleen kleding maken maar ook Nederlandse taal, communicatieve vaardigheden en praten ze over allerlei onderwerpen die ze raken.
Het idee is dat de vrouwen zelf bepalen wat zij willen maken en leren. De lessen zijn voor iedereen bedoeld. De vrouwen worden persoonlijk begeleid met zijn eigen, van het ontwerpen tot tekenen van patronen, de stofkeuren en naai-technieken en ook het aanpassen van eigen kleiding etc….

Totale kosten van initiatief:

€ 2.616,00

Toegekend buurtbudget:

€ 2.616,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.