logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Groene Kans Landlust

Reinout Ezinga
02-08-2021 11:51 | | Landlust

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Wij willen ons initiatief de groene kans aankleden en gezelliger maken.

Wie

Mijn naam is Reinout Elzinga en ik ben bewoner van Bos en Lommer en vrijwilliger bij de Groene Kans. De Groene Kans is een voedselinitiatief in de Landlustbuurt in samenwerking met de gebiedsmakelaar en Combiwel waarbij vrijwilligers voedsel ophalen van verschillende voedselpunten en dit uitdelen aan bewoners die een extraatje nodig hebben. Wij gebruiken voedsel als middel om de bewoners bij elkaar te krijgen om ontmoeting en verbinding te creeren. Om deze verbinding en ontmoeting nog meer te stimuleren willen we buurtbudget aanvragen om het initiatief aan te kleden, gezelliger en praktischer te maken.

Wat

Wij willen met dit initiatief kwetsbare bewoners bereiken en ontmoeting bewerkstelligen door voedsel aan deze bewoners uit te delen.

Totale kosten van initiatief:

€ 5.750,00

Toegekend buurtbudget:

€ 5.750,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Reinout Ezinga | 20 augustus 2021 10:57

Wij willen graag ook nog een vergoeding voor vrijwilligers aanvragen. dit zijn er 10 per keer a 10,- keer 45 weken = 4500,- voor dit jaar.

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.