logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Zomerbios Wachterlied (buiten)

Silvester de Ruig
01-07-2021 16:16 | | Erasmusparkbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Eind aug (za 21) een buitenbios organiseren voor de kinderen uit de buurt, met 2 klassieke jeugdfilms.

Wie

Silvester de Ruig van het Thuismakers Collectief. Wij beheren het Wachterliedpaviljoen en zijn ook sterk betrokken bij de Wijkboerderij en andere ontwikkelingen op het plantsoen. We zouden graag net als vorig jaar aansluiten bij het programma van MidZomerMokum (MZM) met dit initiatief. We vragen dit aan via buurtbudget, omdat er vanuit MidZomerMokum dit jaar geen budget wordt verschaft voor partijen als de onze.

Wat

De kinderen (met ouders) uit de buurt. Vorig jaar werden de films goed bezocht en was het een mooie sociaal diverse happening voor vooral jong, maar ook oud. We tonen wat klassiekere kinderfilms, met een verbindend thema, voor deze keer in ieder geval E.T. We willen in de namiddag en in de vroeg avond een film draaien. De voorstellingen zijn silent, dus er is geen overlast voor de buurt. We werken met placering op minimaal 1,5 meter afstand, met reservering en met een hekwerk om de buitenbios om spontane traffic te minimaliseren. We zien een filmmiddag met de charmante retro VW bus als een aanvulling op de programmering van MZM, en als een mooie afsluiter van de zomervakantie. Da afbeelding toont de VW ledschermbus. Wij zouden deze net als vorig jaar neer willen zetten tegen de muur van de gymzaal van het Wachterliedpaviljoen aan, met de parkeerplaats als 'zaal'

Totale kosten van initiatief:

€ 1.850,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.850,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.