logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Let's take a picture!

Fleur Vos
19-05-2021 22:32 | | Gibraltarbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Flower Fox mobiele fotostudio fotografeert op lokatie! Let's take a picture!

Wie

Woensdag 12/5 startte ik met een pilot - ‘Let’s take a picture’ in de speeltuin de Gibraltar. Heel veel enthousiaste reacties. Maar niet iedereen kan een fotosessie betalen. Het idee om buurtportretten te maken en deze personen ook een foto aan te bieden, zou ik super vinden.

Helaas was ik net te laat met het indienen van een plan vóór afgelopen 13 mei. Ik hoop heel erg dat het plan alsnog meegenomen wordt. Het is nu mooi weer en zacht licht en mensen hebben behoefte aan iets fijns. Het lijkt me super om met steun van de buurt, gedupeerden van b.v. de Covid19 een gratis profielfoto aan te bieden ter aanvulling van een goed CV voor het vinden van werk. Maar het kan ook iemand zijn met een handicap op een lievelingsplek of met een lievelingsvoorwerp of gewoon iemand die heel graag zijn oma op de foto zet. De mooiste foto van de shoot krijg je dan gratis als digitaal bestand opgestuurd.

Op mijn website - onder projecten, zie je allerlei verschillende ‘maatschappelijke’ thema’s. Negen jochies van 9 - over diversiteit en Democratie in de Czaar Petersbuurt. Maar ook de Buurtcamping en de IJopener raken diverse gevoelige thema’s in onze samenleving:

http://www.flowerfoxfotostudio.com

Wat

Iets moois en waardevols geven aan buurtgenoten in een tijd dat we met z'n allen zoveel binnen gezeten hebben. Weer een stukje kracht meegeven om blij te zijn met jezelf en/of je dierbare. En dat ook voor degene die het niet zo breed hebben.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.500,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.200,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.