logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Next level op pad naar de bewoners

Mandi Kroon
10-05-2021 12:39 | | Landlust

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep: Leuk initiatiefDeze aanvraag is voor materieel om het mogelijkheid te creëren om onze activiteiten outreachend vorm te geven buiten.

Wie

Next Level is een groep actieve bewoonsters met jaren van ervaring in het organiseren van trainingen, evenementen, bijeenkomsten ter bevordering van empowerment van vrouwen kinderen, ouderen, andere vrijwilligers professionals in de buurten van west, sinds 2017 zijn wij via expeditie west bij elkaar gebracht en hebben wij onze krachten gebundeld in de groep genaamd Next Level, wij zetten in voor vrouwen empowerment in de buurten van Bos en lommer en breder wij verbinden, inspireren, motiveren en waar kan ondersteunen met name vrouwen maar ook kinderen en andere bewoners. Tijdens deze corona pandemie hebben wij ontdekt dat er veel behoefte is aan onze diensten, trainingen, Sport, gewoon goede gesprekken, maar afspreken in binnenruimten is op het moment niet veilig. Wel zouden wij graag de buurten in willen en daar op veilige wijze contact leggen en later ook weer buiten activiteiten organiseren. Vorig jaar hebben wij ook bijv. in parken picknick / gespreksmomenten georganiseerd om te peilen wat er in de dames omging en waar evt. behoefte aan was binnen de mogelijkheden en ook om door te verwijzen naar collega's bijv. maatschappelijk werk enz bij een hulp vraag.
Wij hebben geen budget om de hieronder gevraagde materiële middelen aan te schaffen om ons werk beter te kunnen doen.
Doelen: herkenbaar zijn, bereikbaar zijn, de straat op kunnen om outreachend te werken.
De spullen zullen op verschillende buurtkameropslag staan.
Als Next Level vragen dit aan zonder andere partners.

Wat

Wij merkten dat het handig zou zijn;

*Beter herkenbaar te zijn. Doormiddel van beachflags, bakfiets met klep en ons  logo erop (+goed slot en regenhoes) , kleding voor diverse activiteiten, waarin wij spullen als pennen of onze telefoon bij ons kunnen dragen (keuken: schort , veel bewegen :heuptas , regenachtige dagen :regenjas of poncho) , en dingen zoals picknick/tafel kleden in de juiste kleur.

*Wij twee proffesionele logo's moeten laten maken om zowel op flyers te kunnen plaatsen alswel op promotie materialen.

*Makkelijker materialen te kunnen vervoeren. (eigen bakfiets).

*Beter bereikbaar te kunnen zijn (telefoon nr,  om ons te kunnen WhatsAppen of bellen).

*Wij opslag lokatie/kasten/boxen kunnen gebruiken zodat wij buiten wegwerp artikelen ook herbruikbare artikelen kunnen opslaan.

*Ook willen wij graag een aandenken mee kunnen geven zodat zij ons herinneren als zij hulp nodig hebben of iets positiefs willen organiseren. Denk hierbij aan bijv een pen met logo erop, stickers op artikelen, tasjes, visitekaartjes.

*Ook willen wij positieve boodschap fotokaarten laten afdrukken met foto's van verborgen schatten in de buurt erop afgebeeld om mensen in de buurt een hart onder de riem te steken en te inspireren om het moois om zich te kunnen zien.

*Wij beschutting nodig kunnen hebben tegen regen of zon en dan ook liefst meteen herkenbaarder zijn (kleur popupparty tenten).

Dit is een Bos en Lommer brede aanvraag.
Loes klaasen van Combiwel ondesteunt ons.

Totale kosten van initiatief:

€ 4.840,00

Toegekend buurtbudget:

€ 4.840,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.