logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Vrouwenactiviteiten in B.A.C.K.

Malika El idrissi
02-02-2021 14:46 | | Kolenkit

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Activiteiten voor vrouwen met als doel om zich te ontwikkelen op het gebied van gedragsproblemen, opvoeding, emancipatie

Wie

Ik ben Malika, woon al 15 jaar in de Kolenkit en organiseer al 7 jaar Vrouwenactiviteiten in de buurt. Ik doe dit samen met Nadia en Halima. We nodigen verschillende organisaties uit voor onze bijeenkomsten om kennis te delen. Bijvoorbeeld gezinstherapeuten, sociaal raadsvrouw, maatschappelijk werk, etc. De activiteiten zijn wekelijks op donderdagochtend. We nodigen 1x in de maand een organisatie uit. De bijeenkomsten zijn wekelijks op donderdagochtend, we starten hopelijk in maart. In de vakanties gaat het niet door. In totaal in 2021 ongeveer 20 bijeenkomsten, in schoolvakanties komen we niet samen.

Wat

We bereiken vrouwen uit de Kolenkit, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Het helpt ze om uit sociaal isolement te komen en we bieden gezelligheid. We delen kennis met elkaar op verschillende vlakken, zoals hierboven beschreven. De groep bestaat uit ongeveer 15 vrouwen uit West, veel wonen ook in de Kolenkit. Iedereen is welkom, via mond op mondreclame komen er nieuwe vrouwen bij. De activiteiten zijn goed voor de buurt, omdat de vrouwen zich beter voelen, zich kunnen ontwikkelen en niet in sociaal isolement terecht komen.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.315,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.315,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Lucia Young Soon Kim | 7 juli 2021 08:34

Hallo Mevrouw, Ik had een vraagje. Geeft U ook nog kookcursussen? Hartelijk dank Lucia Young Soon Kim

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.