logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

Kindertheater op zondagochtenden

Tjitske Cnossen
01-12-2020 11:59 | | Erasmusparkbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Het Amsterdams Jeugdtheater Collectief wil een programmering aanbieden op elke zondag in het Wachterliedpaviljoen

Wie

Wij zijn professionele theatermakers die een collectief zijn gestart. Het Amsterdams Jeugdtheater Collectief. We bestaan uit zeven jeugdtheatergezelschappen. We willen van 7 februari t/m 25 april elke zondag een voorstelling verzorgen. Iedere zondag speelt een andere groep.

Wat

Kinderen van 2 t/m 8 jaar en hun ouders. We willen de toegang laagdrempelig houden zodat het voor alle kinderen bereikbaar is.
We zijn altijd op zoek naar nieuwe plekken om te spelen. Omdat we het belangrijk vinden dat kinderen in aanraking komen met cultuur en op jonge leeftijd wennen aan het bezoeken van theater. We zijn ervan overtuigd dat theater een goede bijdrage levert aan de ontwikkeling van het jonge kind, aan zijn taalontwikkeling, het prikkelen van de fantasie en het inleven en genieten van een verhaal. Ook het plezier die het de kinderen geeft is voor ons erg belangrijk.
Kijk op www.ajtc.nl
Graag hadden we onze bijlage bij de begroting willen indienen maar die kunnen we niet uploaden, mocht u dat willen dan sturen we die graag na.

Totale kosten van initiatief:

€ 2.089,00

Toegekend buurtbudget:

€ 2.089,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.