logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

schilderen met kleuters

nadia aktaou
14-10-2020 23:40 | | Gibraltarbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget niet toegekend

Het initiatief heeft geen budget gekregen. Uitspraak van de adviesgroep: Dit initiatief moeten we helaas afwijzen, omdat het veel geld is gezien de aard van het initiatiefschilderen met kleuters om hun taal en creatieve en expressie en lichamelijke ontwikkelingen te stimuleren.

Wie

stichting samen kracht gaat schilderen met kleuters organiseren, we gaan met verschillende activiteitenplan en verschillende thema`s werken ,
jonge kinderen zijn van nature creatief opgesteld , omdat ze nog niet in vaste patronen denken. je creëert voor het kind een uitdagend art work om ermee aan de slag te gaan dus out of the box denken loslaten . dit vraagt nieuwsgierigheid , een onderzoekende houding, anders durven zijn .samenwerken en vanuit het standpunt van iemand anders kunnen kijken .

Wat

we willen kinderen bereiken om hun creativiteit te stimuleren ,terwijl de kinderen met een creatieve activiteit bezig zijn ,kunnen we de kinderen observeren en op die manier veel leren over hun interesses , vaardigheden en talenten. we gaan in gesprek met ze over hun werk en laten denken en vertellen , waardoor je zowel hun taalontwikkeling als hun reflectievermogen stimuleert.

Totaal aangevraagd buurtbudget:

€ 4.670,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.