logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Bos en Lommer

12 weken een nieuwsbrief voor Guldenwinkel en Gibraltarbuurt

Jolanda Mulder
07-04-2020 10:49 | | Gibraltarbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget niet toegekend

Het initiatief heeft geen budget gekregen. Uitspraak van de adviesgroep: 12 weken een nieuwsbrief voor Guldenwinkel en Gibraltarbuurt Dit is een initiatief ingediend tijdens de coronaperiode in April. Dit initiatief is destijds niet goedgekeurd door de regiegroep.Een special editie buurtnieuws met activiteiten die je wel kunt doen, lokale nieuwtjes, aangepaste openingstijden etc.

Wie

In Speeltuin de Gibraltar is sinds 2018 Koffiesalon De Gibraltar gevestigd. Behalve de inzet voor de inclusieve speeltuin gebeurt er in het gebouw van alles voor de buurt. Jonge en oudere bewoners uit de buurt weten de Gibraltar te vinden. Samen met vrijwilligers, andere initiatieven uit de buurt en ondernemers uit de buurt maken we een wekelijks bulletin.

Wat

Normaliter maakt de Gibraltar een digitale nieuwsbief een keer per maand. In deze periode doen we dat per week. Door de frequentie op te voeren hopen we meer mensen te bereiken die met de activiteiten mee willen doen. De wekelijkse nieuwsbrief wordt gedeeld op alle social media en we printen en hangen hem op in de buurtkasten. Het is veel werk om onderstaande activiteiten mogelijk te maken. Daarom hebben we losse post van 2 uur per week opgenomen voor vergaren kopij, beheer socialmedia, appgroepen aansturing vrijwilligers en de zpp-ers die meedoen aan dit project.

Totaal aangevraagd buurtbudget:

€ 2.520,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.