logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Hallo is daar nog iemand?

nikkikluyskens Kluyskens
01-11-2021 13:27 | | Spaarndammerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Theatergroep Lydia heeft een geweldige interactieve voorstelling over eenzaamheid. 6 x in de Horizon laten spelen.

Wie

Ik ben een buurtbewoner en wil heel graag dat deze voorstelling in de Spaarndammerbuurt wordt gespeeld. Met deze voorstelling kunnen mensen die eenzaam zijn een klankbord vinden en zelf deelnemen aan een interactief stuk dier over henzelf gaat.

Wat

Samenhang en kennissen maken in de buurt vooral voor eenzame mensen. Maar ook voor iedereen die een leuke voorstelling wil zien. Wat ik hoop te bereiken is dat veel meer mensen in deze buurt moet elkaar in contact komen. En daarmee ook de Horizon leren kennen als plek om buurtgenoten te ontmoeten. Het is bij deze interactieve voorstelling ook mogelijk zelf een bijdrage te leveren. Dan kunnen mensen uit het publiek zelf een gedicht, een verhaal of een lied bijdragen. Zij kunnen dan ook komen repeteren. Dus: contact, creativiteit en uiting geven aan wat er in je leeft.
De groep bestaat uit 5 spelers en een regisseur en wordt geproduceerd door de Stichting Roerend Goed. Uitkoop wil zeggen dat dit een totaal bedrag is voor spelers en regisseur. De spelers worden betaald door de stichting per voorstelling. We vragen een vrijwillige bijdrage van het publiek. Ervaring leert dat dat wel wat oplevert maar niet veel omdat het een groep met weinig financiële armslag. Wat er binnen komt kan dan in mindering op de subsidie worden gebracht bij het afrekenen.

Totale kosten van initiatief:

€ 6.550,00

Toegekend buurtbudget:

€ 5.110,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.