logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Themadag vrijwilligers Kom Erbij Groep Westerpark 27/06/'21

Frank Wijdenbosch
16-06-2021 18:43 | | Spaarndammerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de regiegroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de regiegroep:Het thema van deze dag is dan ook hoe deze draad weer op te pakken

Wie

Een grote groep Vrijwilligers van Westerpark, bekend onder de naam De Kom Erbij Groep, organiseren al jaren verschillende zeer gewaardeerde activiteiten voor de bewoners van Stadsdeel Westerpark. Hoofddoelstelling van deze activiteiten is het middels deelname, vergroten van de samenhorigheid binnen het Westerpark o.a. Kom Erbij dag 2016,2017,2018: Dag Tegen De Eenzaamheid, 2018, 2019, 2020, Wat schaft de Pot 2018, Bevrijdingsdag, 2015, 2016, 2017. Onze recentste activiteit was de goody bagactie (van de foto) in coronatijd, 18 december 2020.

Wat

Aan deze activiteiten is met het uitbreken van Corona een abrupt einde gekomen.Nu het einde van deze verschrikkelijke periode in zicht is, is het tijd om de draad weer op te pakken.
Buurtbewoners c.q. vrijwilligers hebben een zware periode achter de rug. Wellicht zijn er die daar nog middenin zitten. Deze middag is dan ook een mooie gelegenheid om als groep bij elkaar te komen en onze ervaringen over deze nare periode uit te wisselen. Lekker even onder elkaar stoom afblazen om hiermee nieuwe energie op te doen, op weg naar betere en zonnige dagen. Tevens de planning maken voor Kom Erbij activiteiten voor de bewoners Westerpark najaar 2021 en het jaar 2022. Ook zal deze middag de samenhang van de actieve vrijwilligers onderling te versterken (teambuilding, motivatie). Met als sneeuwbaleffect de saamhorigheid in de hele buurt vergroten.

Totale kosten van initiatief:

€ 500,00

Toegekend buurtbudget:

€ 500,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.