logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

arTractatie

Kriszty Farkas
08-04-2021 13:57 | | Spaarndammerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de regiegroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de regiegroep:Wekelijks kunstzinnig bezig zijn o.l.v. docent/kunstenaar. Voor 10 kinderen en 7 volwassenen uit de wijk in 2021.

Wie

Dag, ik ben Zecan Gulec, ik woon nu 5 jaar met mijn gezin (met veel plezier) in de Spaarndammerbuurt. In Turkijke heb ik universiteit docent tekenen gedaan en er als docent beeldend vormen en voor een museum gewerkt, ook was ik er directeur van een kinderopvang. Onze kindjes zijn inmiddels wat zelfstandiger geworden, graag zou ik nu mijn creativiteit en ervaringen willen delen met buurtbewoners. Vorige jaar heb ik bijvoorbeeld met buren uit de Nova Zemblastraat een kunstworkshop in het park gedaan. Een vriendin helpt ook mee, en buurtwerk Combiwel ondersteunt met locatie de Horizon en startmateriaal (dat over is van een vorige schilder-initiatief). Het zou ook fijn zijn als een jongere wil aanhaken als stagiaire voor als de groepen groter worden. Tenslotte wil ik voorstellen om een eigen bijdrage van 3,- per deelnemer te vragen als vrijwilligersvergoeding.

Wat

We willen mensen de kans geven zich te uiten, te ontwikkelen, te ontdekken, (wat niet met woorden kan). Het is heerlijk om iets te maken, ik kan allerlei (recycled) materiaal aanreiken, ik heb al een breed en zeer creatiefprogramma voor de dinsdag gemaakt. Ook sta ik open voor ideeen van deelnemers, zelfs afval kan gebruikt worden. Tof om iets te maken voor en van jezelf, of iets maken om een ander kado te geven en diegene dit jaar op te vrolijken. Onderwijl ontmoeten we allemaal nieuwe mensen, waar me misschien een band meekrijgen.

Totale kosten van initiatief:

€ 225,00

Toegekend buurtbudget:

€ 225,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.