logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Creatieve activiteiten voor en door vrouwen, multicultureel

Kriszty Farkas
10-02-2021 17:34 | | Westerpark

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de regiegroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de regiegroep: De adviesgroep kent het budget toe.Wij willen graag wekelijkse educatieve artistieke culturele informatieve activiteiten organiseren met en voor vrouwen.

Wie

Dag ik ben Gulay Sahin ik woon al lang in de Spaarndammerbuurt en doe nu 6 jaar vrijwilligerswerk. Ze noemen mij een 'sleutelvrouw' omdat ik veel vrouwen ken, vrouwen zoeken me op, ze vragen naar activiteiten en ik durf, organiseer of help ze. Ook werk ik bij Pantar Amsterdam en hou van mijn buurt en de mensen. Ook werk ik samen met de deelnemers, we doen het samen, en met vrouwengroep Diamant (maak ik ook deel van uit). En we werken met Combiwel samen, (maartschappelijke dienstverlening en buurtwerk uit centrum de Horizon)

Wat

We willen vrouwen uit Westerpark bereiken. Alle vrouwen zijn eigenlijk welkom voor deze activiteiten, maar degenen uit de Spaarndammerbuurt hebben voorrang door beperkingen in aantallen bij bijeenkomsten (dr corona). Doelen zijn creatieve ontplooiing, verlichting van stress, ontmoeting en contact dus dat netwerken van vrouwen groter worden, vergroten van kennis. Het is interactief dus aan vrouwen wordt inbreng en een wens gevraagd, we peppen elkaar als het ware op om vrolijk en actief te worden.. (De meeste van ons hebben het zwaa/ gehad). Vrouwen geven bij ons aan wat ze nodig hebben vandaar willen we die creatieve en inrormatieve activiteiten hiermee mogelijk maken, na de lockdown.

Totale kosten van initiatief:

€ 2.200,00

Toegekend buurtbudget:

€ 2.200,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.