logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Teamkleding Het Woeste Westen

Martin Hup
30-06-2020 12:02 | | Westerpark

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de regiegroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de regiegroep: De regiegroep gaat akkoord met de aanvraag en kent het bedrag toe.Voor de herkenbaarheid willen we voor de vrijwilligers (plus 3 vast personeel) teamkleding met opdruk van ons logo.

Wie

Wij zijn natuurspeeltuin Het Woeste Westen. Al 10 jaar een populaire speelplek voor kinderen uit Westerpark en daarbuiten. Het team bestaat uit 3 mensen in dienst, 1 zzp'er, ongeveer 15 vaste vrijwilligers en jaarlijks 6 stagiairs.

Wat

Met de teamkleding willen we bereiken dat het Woeste Westen personeel herkenbaar is tijdens de rondes over het terrein en tijdens onze georganiseerde activiteiten.
De waarde van Het Woeste Westen heeft zich de afgelopen (maar nog steeds voortdurende) coronaperiode nog eens extra bewezen met de enorme aantallen bezoekers die we mochten ontvangen. Tijdens onze rondes om de coronamaatregelen te handhaven is duidelijk gebleken dat herkenbaarheid als personeel van Het Woeste Westen veel bijdraagt aan het 'gemak' van de communicatie. Maar ook omdat we als gastheren/-vrouwen dienen als vraagbaak is herkenbaarheid erg handig. Daarbij willen we met deze outfit een blijk van dankbaarheid geven aan onze vrijwilligers.

Totale kosten van initiatief:

€ 725,00

Toegekend buurtbudget:

€ 725,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.