logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Verbeteren communicatie K&B met een warm buurtgevoel

Jaap Buning
19-05-2020 21:25 | | Staatsliedenbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep: De regiegroep gaat akkoord met het toekennen van het aangevraagde bedrag. Voorwaarde is wel dat het bij dit bedrag blijft. Er kan geen aanvraag meer worden gedaan voor bijvoorbeeld het aanpassen van de website .Kerk & Buurt wil zijn communicatie naar de buurt verbeteren. Haar website toegankelijker maken en logo updaten.

Wie

Kerk & Buurt is een organisatie die zich al sinds 1980 inzet om de buurten in Westerpark leefbaarder te maken met haar projecten: inloophuis de Schakel, eettafel Filah, kringloopwinkel, Burenhulp en een serie Buren Vertellen. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een grote nieuwjaarsmaaltijd voor de buurt, ontvangen het ensemble Ricciotti voor de buurt en andere incidentele activiteiten. We zijn een organisatie met twee betaalde part-time krachten en ruim 100 vrijwilligers.

Wat

Keer & Buurt omvat dus veel verschillende activiteiten, die met elkaar samenhangen. Juist het samenstel van die verschillende activiteiten zorgt ervoor dat er met vrijwilligers en alle deelnemers aan de projecten een buurtgemeenschap ontstaat. Mensen komen bij de kringloop binnen, raken geïnteresseerd voor burenhulp, gaan vervolgens eten bij Filah en Worden vrijwilliger bij de inloop.
Goede communicatie met buurt, instanties, sponsors, gemeente, waarin duidelijk wordt waar Kerk & Buurt voor staat en wat de samenhang is van al onze verschillende activiteiten is heel belangrijk
Ons logo en onze website dragen die verscheidenheid in eenheid onvoldoende uit. Logo en website zijn intussen erg gedateerd en moeten Nodig geüpdatet worden. Daarvoor willen een een professionele designer inhuren, een buurtgenoot, die samen met ons aan een nieuw logo en visuele stijl wil werken om overtuigend te communiceren met een warm buurtgevoel.

Totale kosten van initiatief:

€ 3.993,00

Toegekend buurtbudget:

€ 3.993,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.