logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Multiculturele Vrouwenbijeenkomst

Esma Mansour
15-05-2024 12:32 | Kunst & cultuur | Spaarndammerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget niet toegekend

Het initiatief heeft geen budget gekregen. Uitspraak van de adviesgroep:Vrouwen uit Westerpark samenbrengen voor ontmoeting en kennisoverdracht ook om i d zomer toch iets leuks te doen

Wie

We willen graag op zondag 14 juli 17-21 u in de grote zaal van de Horizon een bijeenkomst voor vrouwen organiseren. Er zijn veel vrouwen die niet op vakantie gaan, we willen iets leerzaams en leuks met en voor ze doen in die stille periode. Wij zijn 3 actieve vrouwen in de Spaarndammerbuurt, we heten Razao, Esma en Fatimazora.

Wat

Alle vrouwen uit de buurt en wijk zijn welkom en kunnen aanmelden, we denken aan ongeveer 60 deelnemers, (max. 70). Het gaat om samen doen. We willen elkaar leren kennen, hopen dat er samenhang ontstaat en willen van elkaar leren over onze culturele achtergronden dmv verschillende dansen, kledingshows, hennaworkshop, voordracht over gezichtsverzorging, buikdansles, salsales, muziek.

Hoe

Met een uitnodiging/poster in de buurthuizen brengen we het onder de aandacht, en via whatap naar sleutelvrouwen die die ook activiteiten organiseren. Bij aanmelding betalen de mensen direct, bij 1 van ons 3, 5,- pp waarvan wij van te voren de boodschappen voor eten en hapjes willen doen.

Totaal aangevraagd buurtbudget:

€ 845,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.