logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

De Wonderbaarlijke Reis

Sylvia Panhuise
29-01-2024 16:12 | Kunst & cultuur | Staatsliedenbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep:De Wonderbaarlijke Reis is een buurtproject voor ouderen buurtbewoners boven de 60+.

Wie

Het project wordt ingediend door Sylvia Panhuise i.s.m. De Kempenaerstudio. Sylvia heeft ervaring met het organiseren met dit soort projecten. De Kempenaerstudio biedt de faciliteit aan door onder andere het beschikbaar stellen van een werkruimte.

Wat

Er gaan 12 personen deelnemen aan een zestal workshops waarvan de laatste een presentatie zal zijn aan andere buurtbewoners en andere geïnteresseerde.
Alle deelnemers zijn boven de 60 jaar. Door middel van theater, muziek en andere creatieve uitingen ontdekken de deelnemers hoe je met het maken van een fictieve reis elkaar en jezelf beter kan leren kennen. Met name eenzame mensen worden uitgenodigd mee te doen.

Hoe

Er is een stuk verschenen in de Staatskrant.
Verder wordt er geworven door gebruik te maken van het netwerk van Sylvia Panhuise, waar veel mensen in zitten die van theater maken houden. Er is een flyer gemaakt in samenwerking met het Michael Chechov Collectief die zijn uitgenodigd om deze Wonderbaarlijke Reis te realiseren. Verder worden de diverse buurtcentra benaderd zoals De Horizon, Abc-Alliantie, De Koperen Knoop, De Nassaukerk en Stadsdorp Westerpark, etc.

Totale kosten van initiatief:

€ 287,00

Toegekend buurtbudget:

€ 287,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.