logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Buurt/zomerfeest maatschappelijke opvang

Sumeyye Tosun
14-06-2023 14:50 | | Spaarndammerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep:Samen zomerfeest vieren met de bewoners van de maatschappelijke opvang in de binnentuin.

Wie

Het initiatief wordt door HVO Querido, locatie Roggeveen ingediend. Wij willen (ook) dit jaar een leuke zomer/buurtfeest houden in onze achtertuin. Bewoners kunnen hun vrienden/buurtbewoners uitnodigen om een gezellige dag door te brengen met alle andere bewoners en hun kinderen. Het feest zal op 2 augustus 2023 plaatsvinden.

Wat

Dit initiatief is goed voor de buurt en de bewoners van de opvang omdat ze op deze manier tijd met elkaar kunnen doorbrengen om elkaar beter te leren kennen. Het feest wordt in de binnentuin van de Roggeveen en maakt het laagdrempelig om naar toe te gaan. Ook is er gedacht aan kinderen. Zij kunnen in de binnentuin met hun buurkindjes samen spelen. Samen komen bevordert de kwaliteit van het contact van de bewoners onderling. Bewoners mogen hun vrienden of andere buurtbewoners uitnodigen op het feest.

Hoe

Het initiatief zal d.m.v. een flyer onder de aandacht gebracht worden. Tevens zullen de begeleiders de bewoners helpen herinneren aan het feest.

Totale kosten van initiatief:

€ 518,00

Toegekend buurtbudget:

€ 500,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.