logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Jazz op Zondag in Podium Horizon

ed van bennekom
15-05-2023 12:49 | | Spaarndammerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep: De adviesgroep kent het bedrag unaniem toe. U kunt nu subsidie aanvragen via het subsidiesysteem.Jazz op Zondag, is een laagdrempelige muziekactiviteit voor en door buurtbewoners, vier maal van september t/m december.

Wie

De activiteit wordt aangevraagd door mij, een buurtbewoner uit de Martin Vlaarkade. In de periode van september tot en met december, willen wij iedere 2e zondag van de maand Jazz op Zondag organiseren. Er doen verschillende professionele artiesten mee en het is iedere keer een enorm succes. In september staat dit op het programma bijvoorbeeld: https://www.rodi.nl/heiloo/agenda/2022/12/16/eerbetoon-aan-jazz-legende-peggy-lee-321367

Wat

Dit is een laagdrempelige activiteit voor en door buurtbewoners en het is sinds de eerste editie in december een groot succes. Het doel is een muziekactiviteit te organiseren in de Spaarndammerbuurt, waar buurtbewoners van de Spaarndammerbuurt en de Houthavens eo zich welkom voelen.
Tevens willen wij talent uit de buurt verwelkomen, en een podium bieden, waar men begeleid wordt door een professionele band. Dat betekent dat wij afwisselend kwaliteits combo’s laten spelen middagen met een open microfoon organiseren.
Het is geen commerciële activiteit en daardoor voor krappe beurs haalbaar; de entree bedraagt €3,= en de eerste consumptie is gratis. De activiteit verbindt en begeestert.

Hoe

We brengen dit onder de aandacht dmv posters in de buurt, op Facebook (bij Wij zijn Spaarndammerburen/ Westerpark) website van Podium Horizon / in de Staatskrant, NHradio en via een emaillijst, bezoekersaantallen variëren van 45 tot 70 mensen.

Totale kosten van initiatief:

€ 4.419,00

Toegekend buurtbudget:

€ 3.605,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.