logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Kerstattentie vrijwilligers Kerk & Buurt

Jaap Buning
17-11-2022 12:49 | Sociaal | Staatsliedenbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget niet toegekend

Het initiatief heeft geen budget gekregen. Uitspraak van de adviesgroep:Het waarderen van de grote inzet van onze groep vrijwilligers.

Wie

Stichting Kerk & Buurt organiseert vrijdagmiddag 16 december voor haar 127 vrijwilligers een bijeenkomst met muziek, een buurt-kinderkoor dat als verrassing langs komt, en hapjes en drankjes ter afsluiting van het jaar. Ook krijgt iedereen een kerstattentie.

Wat

Met de kerstattentie willen we onze waardering uitspreken voor het werk dat onze vrijwilligers hebben gedaan in een enerverend jaar.
Burenhulp is gegroeid in een voor veel buurtgenoten niet zo makkelijke jaar van energiecrisis na een coronacrisis. Isolement is een groeiend probleem en Burenhulp helpt dit bestrijden. Ook eethuis Filah zich hiervoor voor in. De dak- en thuislozenopvang De Schakel en de kringloopwinkel moesten het dit jaar zonder de vaste coördinator doen en met vervanging en inzet van de vrijwilligers is dit goed opgevangen en zijn deze projecten goed het jaar doorgekomen. De dak- en thuislozen vinden bij ons een thuis en de kringloop is een bloeiende plek van ontmoeting in de buurt, speciaal voor mensen met een kleine beurs.
De kerstattentie bestaat een VVV-bon van20 euro en een reep Tony Chocolonely. Omdat we nog een klein aantal kerstattenties over hebben vragen we voor 100 vrijwilligers de attentie aan.

Hoe

Het is een initiatief voor de vrijwilligers en die bereiken we via mail en een nieuwsbrief.

Totaal aangevraagd buurtbudget:

€ 2.240,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.