logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

najaarsconcert Ricciotti

Jaap Buning
11-10-2022 10:55 | Sociaal | Staatsliedenbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Op 23 oktober 2022 komt het ensemble Ricciottie in de Nassaukerk hun najaarsconcert geven van hun tour Andaluz.

Wie

Kerk uit voor hu& Buurt nodigt twee maal per jaar Ricciotti uit. Hun najaarsconcert wordt gehouden op 23 oktober van 18.30 - 19.30 uur.

Wat

Op 23 oktober 2022 komt het ensemble Ricciottie in de Nassaukerk hun najaarsconcert geven van hun tour Andaluz. Kerk & Buurt nodigt Ricciotti twee maal per jaar uit om in onze buurt een concert te geven. Hun missie is: Livemuziek overal en voor iedereen. Zo begon dit symfonische straatorkest in de jaren ’70, en zo doet het Ricciotti het nog steeds. Alle optredens zijn gratis toegankelijk, en meer dan 50% ervan spelen zij in sociale instellingen als asielzoekerscentra (AZC), verzorging en-verpleeghuizen, gevangenissen, instellingen voor verslaafdenzorg en (speciale) scholen. De sociale missie van het Ricciotti komt voort uit de diepgewortelde overtuiging dat ieder mens in aanraking zou moeten kunnen komen met de kracht van een liveorkest.
We zijn erg blij dat Ricciotti met Kerk & Buurt een goede band heeft opgebouwd en zij elk jaar weer in onze buurt komen spelen op allerlei gelegenheden. De concerten zijn steevast een groot succes, met veel publiek, en spetterende muziek met veel contact met het publiek.

Hoe

via Flyers, de staatskrant en sociale media.

Totale kosten van initiatief:

€ 615,00

Toegekend buurtbudget:

€ 500,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.