logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Vrijwilligersbijeenkomst Stadsdorp Westeraprk

Stadsdorp Westerpark
03-09-2022 13:48 | Sociaal | Staatsliedenbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!We willen de ruim 50 vrijwilligers die door het jaar heen actief zijn voor het Stadsdorp graag bedanken voor hun inzet.

Wie

Op 18 november 2022 houden we een bijeenkomst speciaal voor alle vrijwilligers van Stadsdorp Westerpark. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de kerngroep van het stadsdorp.

Wat

Onze ruim 50 vrijwilligers zetten zich belangeloos in gedurende het hele jaar. Dankzij hen kunnen we tientallen activiteiten organiseren waarmee we elk jaar honderden buren bereiken. Ons doel is bij te dragen aan meer samenhang in de buurt. Onze activiteiten zijn daarin de spil.

We willen onze vrijwilligers daarom graag een keert per jaar in het zonnetje zetten. Omdat we dit jaar ons lustrum vieren, willen we ook deze vrijwilligersbijeenkomst een feestelijk tintje geven.

Naast een inhoudelijk deel waarin we de mensen bijpraten en suggesties uitwisselen voor de toekomst, gaan we samen naar een theatervoorstelling kijken voor buurtgenoten. Daarna volgt een gesprek hierover.

Tot slot bieden we mensen een maaltijd aan bij Zaal 100. Veel vrijwilligers kennen elkaar niet. Daarom hechten we eraan mensen de kans te geven elkaar te leren kennen.

Er worden ruim 50 mensen uitgenodigd. We verwachten tenminste 30 aanwezigen.

Hoe

De betrokken vrijwilligers worden persoonlijk uitgenodigd. Na afloop van de bijeenkomst publiceren we een verslag op onze website en in onze nieuwsbrief.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.000,00

Toegekend buurtbudget:

€ 500,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.