logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Westerpark

Design School 2022

Vitalii Kolino
15-08-2022 15:30 | Kunst & cultuur | Spaarndammerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget niet toegekend

Het initiatief heeft geen budget gekregen. Uitspraak van de adviesgroep:1 keer per week workshop design, interieurstijl woonruimte indelen. resultaat gezamenlijk ontwerp presenteren

Wie

Vitalii dient dit idee in samen met Alexander, designer en architect uit Oekraine. Het is interessant, zeggende Oekraïners die hier in Westerpark wonen. Ze hebben al een proefles gevolgd.
De workshop zal plaats vinden in de Elizabeth Paulus Salon. 1 keer per week voor 20 weken. 10 - 15 deelnemers mix Oekraïners & Nederlanders (mbv een deelnemer/vertaler). Als ontwerpschool willen we uiteindelijk mensen leren zelf te ontwerpen aan de hand van verschillende voorbeelden. Daar willen we een eindpresentatie met expositie van laten zien in de Horizon.

Wat

Wil bereiken dat; bewoners Westerpark leren wat goed is voor de persoonlijke ontwikkeling. Het is een ervaring om te gebruiken in de buurt. Door de workshops kun je leren hoe je een ruimte/interieur en tuin kan inrichten. We richten ons op Oekraïners die buurtbewoners zijn in Westerpark, samen met bewoners die een gemeenschappelijke interesse hebben in design en ontwerp. Als ontwerpschool willen we mensen leren ontwerpen aan de hand van verschillende voorbeelden en daar zelf mee aan de slag laten gaan. Het resultaat zou in een expositie te zien zijn in de Horizon.

Hoe

Vitalii gaat mondeling de workshops onder de aandacht brengen en via whatsapp in verschillende netwerken. Alexander ontwerpt een poster en gaat via facebook netwerken. Samen ook flyeren in de buurt en posters ophangen.

Totaal aangevraagd buurtbudget:

€ 1.000,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.