logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

Buurt Styling jongeren

Juslene Nanga nguele
14-05-2021 15:13 | | Mercatorbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Samen met jongeren uit de Baarsjes de gymzaal van Tagerijn met artwork beschilderen.

Wie

Om jongeren het gevoel te geven dat ze ook mee mogen beslissen over wat er in hun buurt gebeurt, kwamen we op het idee om ze te betrekken bij het mooi maken van hun gymzaal.. Een groep van 6/8 jongeren gaan met een bekende kunstenaar een muurschildering maken in Tagerijn.. jongeren krijgen een workshop over hoe je een ontwerp maak, daarna gaan de jongeren gezamenlijk een ontwerp maken.. deze komt in de gymzaal van Tagerijn. Doormiddel van schilderen zullen we met jongeren in dialoog gaan om te kijken wat we komende zomer nog meer kunnen organiseren in de buurt. De workshops zullen vooral bedoeld zijn om verbinding met de jongeren te vinden en dat zij meer verbonden gaan voelen met hun buurt en buurthuis.

Wat

We willen jongeren uit de Baarsjes bereiken die niet zo vaak in buurthuizen komen.. en samen met de kerngroep activiteiten betekenen voor de zomer.

Totale kosten van initiatief:

€ 495,00

Toegekend buurtbudget:

€ 495,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.