logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

Wandelgroep voor vrouwen

Khadija A alami
22-02-2021 11:22 | | Jan Maijenbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!wij willen weer gaan wandelen en aangepast wandelen in verband met corona. het word weer mooi weer

Wie

ik ben khadija allami en woon al 21 jaar in de baarsjes en heb een enorme netwerk om mij heen. samen met fadila wil ik het initiatief doen. wij hebben de afgelopen jaar het wandelgroep opgezet en het was een succes ik krijg dagelijks de vraag dat de vrouwen graag weer willen wandelen omdat de scholen weer open zijn gegaan en zij tot hun rust komen.

Wat

ik wil meer vrouwen bereiken. en de stress ontnemen en gezonde lifestyle tijdens corona zijn heel vrouwen aangekomen dat hoor ik in mijn omgeving. ik wil ze weer ondersteunen. en ik heb een diëtist gesproken zij wil in park 4 keer komen over suiker, obesitas en corona en lifestyle. wij willen mensen met overgewicht benadrukken dat dat ook de risicogroep is met corona. wij willen tijdens de wandeling aangepast lopen met rivm regels hanteren. wij willen elke woensdag van 10-12 wekelijks tot het einde van het jaar. wij gaan een flyer maken voor als er meer mensen geinteresseerd zijn.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.090,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.090,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.