logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

activiteiten voor kinderen

khadija bouazza
01-02-2021 11:57 | | Mercatorbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!wij willen graag activiteiten voor de kinderen organiseren. op woensdag middag en zaterdag middag.

Wie

mijn naam is khadija allami en fadila en amoura wij willen graag in deze tijd wat beteken voor de kinderen en elke week een andere activiteit organiseren denk hierbij aan koken met kids, knutselen, bewegen, sport buiten activiteiten, etc

Wat

wij willen graag de verbinding tussen de kinderen vergroten van alle nationaliteiten. wij gaan dit doen door middel van een flyer en social media dat de ouders de kinderen kunnen aanmelden, willen dit doen voor het hele jaar. vanuit het vrouwencentrum. wij hebben het al eerder gedaan en was geslaagd. alleen konden we niet meer kinderen ontvangen hebben veel nee moeten mailen.

verbeteren van de aanvraag: wij hebben het besproken met de buurtwerker. er is ruimte voor 3 maanden in het vrouwencentrum en daarna word de activiteit voortgezet in de tagerijn. De buurtouders van de columbusplein zijn op de hoogte gehouden en juichen dit initiatief aan. er is contcat gelegd met jacob maris en momenteeel hebben zij geen activiteiten voor kinderen lopen. en de aanvraag is voor het hele jaar.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.750,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.750,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.