logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

Happy Valentine

khadija bouazza
01-02-2021 11:27 | | Mercatorbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!wij willen met een klein groepje bewoners valentijnstuk maken voor de eenzame kwetsbare ouderen

Wie

mijn naam is ayfer en malika en ragima wij wonen alle drie in de baarsjes en wij spreken de ouderen en die voelen zich eenzaam buren en wij dachten mooi gebaar met valentijn hun te verassen.

Wat

eenzame ouderen uit de buurt. Dit is goed voor de buurt omdat dit een lastige periode is en de eenzaamheid word aangegeven bij de gesprekken die wij voeren met ouderen. 100 bewoners willen wij blij maken.
wij willen op 14 februari uitdelen in de buurt door middel van de koffiekar en rondes in de buurt lopen me een aantal vrijwilligers delen wij het uit.

antwoord op jou vragen: zie foto is een hartje van karton en een lint met inhoud van chocolade en een roos. Zij willen dit rondbrengen in de buurt via buurtbewoners en verzorgingstehuizen wij hebben contact gezocht met vredenburg en annet van de voedseluitgifte heeft ook adressen waar ayfer kan bezorgen en via Jes hoogervorst madi kan ook hierbij helpen.

Totale kosten van initiatief:

€ 325,00

Toegekend buurtbudget:

€ 325,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.