logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

Met Liefde gebakken.

Chiquita Krook
29-01-2021 09:04 | | Mercatorbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Voor Valentijnsdag bakken bewoners voor de buurt allerlei lekkers dat wordt uitgedeeld (coronaproof).

Wie

Ik ben Chiquita Krook, een actieve bewoner en ondernemer. In de afgelopen jaren heb ik verschillende initiatieven uitgevoerd zoals o.a. Creatief recyclen met Kids en het koekjes project Met liefde en Waardering op Valentijnsdag 2019 (zie foto). Ik dien de aanvraag alleen in maar zal samenwerken met verschillende buurtbewoners, die gaan bakken voor de buurt. Zelf zal ik het project coördineren, reclame maken en een digitale flyer.

Wat

Het is mijn bedoeling om bewoners op Valentijnsdag met dit kleine gebaar een hart onder de riem te steken. Juist in deze tijd is het belangrijk om positief te blijven en voor elkaar te zorgen. Iedere buurtbewoner die meebakt gaat een aantal taarten, cakes of koekjes bakken. De cakes en taarten worden door de bakkers zelf afgeleverd bij verzorgingshuizen in de buurt. De koekjes worden de vrijdag voor Valentijnsdag met de bakfiets van de Tagerijn verspreid. De buurtkoks gaan voor de buurt aan de slag maar ik wil alle bewoners van West stimuleren om thuis mee te bakken en de liefde te verspreiden. Dit door de week voor Valentijnsdag de voorbereidingen vast te leggen en alles online te delen via Instagram (@metliefdeenwaardering).

Totale kosten van initiatief:

€ 490,00

Toegekend buurtbudget:

€ 490,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.