logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

crea bea activiteit

khadija bouazza
11-11-2020 09:59 | | Mercatorbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Wij willen een creatieve middag voor bewoners aanbieden. Kaarten, kralen, borduren, handwerken.

Wie

Ik ben ayfer en wil de activiteit gaan doen met roos en melika wij zijn allemaal woonachtig in de baarsjes en kunnen dit aanbieden met ieders expertise. dit word wel een doorlopende activiteit tot aan de zomer.
voor 8 maanden.

Wat

wij willen graag de eenzame bewoners bereiken. omdat dit nog niet aangeboden word in de baarsjes. iedereen is hier welkom alle vrouwen. wij willen graag met kerst alvast kaarten maken en uitdelen tijdens de koffiekar en in de brievenbus van bewoners. wij willen beginnen met 500 kaarten in totaal maken. het word gehouden in het vrouwencentrum 1 keer per week op donderdagmiddag. het gaat om 6 a 8 bewoners per keer afhankelijk van corona maatregelingen. Er word een flyer gemaakt en het word meegenomen in het programma van het vrouwencentrum. Programma van het vrouwencentrum word gedeeld door abc allianti en de facebookgroep de baarsjes.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.400,00

Toegekend buurtbudget:

€ 450,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.