logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

Keti Koti programma in de Baarsjes

Ranjit Budhulall
22-05-2024 09:59 | Kunst & cultuur | Mercatorbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep: akkoordEen maand programma met divers aanbod gericht op het thema Keti Koti.

Wie

Dit initiatief wordt ingediend door Yara Kanaan, Eartha Dors, Patricia Pengel en met ondersteuning van Ranjit Budhu Lall. In de maand juni willen wij een divers aanbod van activiteiten en workshops aanbieden om het thema Keti Koti te belichten. Zie bijlage van Ranjit Budhu Lall voor het gehele projectplan.

Wat

Afgelopen jaren hebben we een dag georganiseerd om Keti Koti te vieren. Dit is jaarlijks een succes en er is veel behoefte in de buurt. Daarom besteden wij dit jaar een maand lang aandacht aan het herdenken en vieren van de afschaffing, zodat we meerdere buurtbewoners kunnen betrekken d.m.v. verschillend aanbod zoals een workshop traditionele kawina muziek maken en een keti koti outfit maken om het uiteindelijk te presenteren aan de buurt.

Hoe

Het gehele overzicht van alle activiteiten komt op 1 poster. Ook krijgen sommige activiteiten ook hun eigen flyer ter promotie. Met het overzicht willen we een groot publiek aantrekken verspreidt over de gehele maand. Sociale media en fysiek posters/flyers worden ingezet voor promotie.

Totale kosten van initiatief:

€ 6.077,00

Toegekend buurtbudget:

€ 6.077,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.