logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

Keti Kot Festivali/ dialoogavond

Juslene Nanga nguele
21-01-2020 16:15 | | Mercatorbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Organiseren van Keti Koti festival en dialoogavond in West. Samen met buurtbewoners herdenken van afschaffing verleden,

Wie

Ik ben de organisator van de Keti Koti Festival en de dialoogavond. Samen met buurtbewoners, ABC Alliant en jongeren van de Baarsjes willen we de herdenking vieren van de afschaffing van verleden( Keti Koti verbreken van kettingen).

Wat

Doel van de Keti Koti festival en dialoogavond is bewoners van West van diverse afkomst bekend te maken met de geschiedenis rondom . Door een ongedwongen sfeer te creeren, hopen we dat bewoners met elkaar in gesprek gaan over dit onderwerp. Vorig jaar hadden we 120 bezoekers tijdens de dialoogavond die met elkaar in gesprek zijn gegaan. Dit jaar verwachten we dan ook veel meer bewoners. Keti Koti festival was druk bezocht door de bewoners van West. De dag werd ingevuld met muziek, eten en voorlichting over slavernij. Voor de kinderen was er een kinderhoek waar de kinderen werden geschminkt en konden knutselen. Buurtbewoners kregen de kans een dialoog met elkaar aan te gaan en elkaars verhaal te horen.

Totale kosten van initiatief:

€ 14.178,00

Toegekend buurtbudget:

€ 5.000,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.