logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Oud-West

Kerst Sale!!! 2021

David de Visser
13-01-2022 14:53 | Helmersbuurt

De Kerst Sale is een verkooptentoonstelling voor de kleine beurs Het is een gratis evenement waarin enorm genoten wordt.

Wat
WG Kunst heeft een grote tentoonstelling georganiseerd. Meer dan honderd deelnemende kunstenaars met nam uit Amsterdam West, honderden kunstwerken te koop voor 100,= per stuk.
Waarom
Honderd euro voor een kunstwerk is natuurlijk erg laag, maar WG Kunst vindt het belangrijk dat mensen in staat worden gesteld een echt kunstwerk te kopen. Maar dat niet alleen ook veel mensen komen kunst kijken zonder iets aan te schaffen. Een bezoek aan de Kerst Sale een uitje voor iedereen. Toegang is zoals altijd bij WG Kunst gratis. WG Kunst brengt op een laagdrempelige wijze kunst naar de mensen. Veel kunstenaars uit de buurt (Wilhelmina Gasthuisterrein) en uit andere delen van Amsterdam West deden mee.
Wie: er hebben meer dan honderd kunstenaars meegedaan aan de Kerst Sale 2021. Via de tijdssloten hebben mensen veilig en in alle rust de tentoonstelling kunnen bezoeken. Ook het inrichten van een webshop met werken voor de Kerst Sale is zeer zinvol gebleken. De webshop is veel en met resultaat bezocht. Zo konden mensen vanuit huis ook de Kerst Sale beleven. Circa 15 vrijwilligers hebben de tentoonstelling mede tot een succes gemaakt.
Wat is er bereikt?: Wederom heeft een project van WG Kunst weer voor veel cohesie in de buurt gezorgd. Veel mensen uit Amsterdam West weten de weg naar WG Kunst te vinden. Er is het gehele jaar cultuur te beleven bij WG Kunst voor jong en oud en de toegang is gratis.Tips

Tip 1

Stel een actieplan op voor uw project. Waarin activiteiten worden gekoppeld aan data en deadlines. Geef vrijwilligers het respect en de waardering die ze verdienen.

Delen