logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Oud-West

Muziekoptredens voor de buurt in binnentuin Nicolaas Beets

Dorine Verheul
03-09-2021 14:25 | | Borgerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend
Gerealiseerd

Dit initiatief heeft subsidie ontvangen en is uitgevoerd!Lekker bij elkaar zijn met buurtbewoners. Er komen drie muziekgroepen optreden in de binnentuin van de woningen.

Wie

Mijn naam is Djermo Leming, vorig jaar organiseerde ik optredens in de binnentuin van het wooncomplex waar ik woon. Verschillende muziekoptredens en dichtkunst. Dit was een groot succes. De bewoners vroegen naar een vervolg. Daarom willen wij dit jaar weer dit feest organiseren. Nog steeds in de buitenlucht, en volgens alle corona-regels. Muzikanten komen grotendeels ook uit de buurt. Plan is om het 9 oktober 2021 te laten plaatsvinden. Van 13.00 uur t/m 17.00 uur.

Wat

De saamhorigheid verstevigen. Er zijn nu ook nieuwe bewoners bij gekomen. Dit is een goed moment om elkaar te leren kennen. Dit jaar is het mogelijk om in de binnentuin zelf wat ontmoeting met afstand toe te staan. De reacties waren positief vorig jaar. Mensen spraken elkaar vaker aan: 'Oh, woont u ook hier!' We zullen flyers maken en verspreiden in het complex. We verwachten 60 mensen.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.000,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.000,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.