logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Oud-West

Schoon en groen, samen doen

Marcia Narain
06-08-2021 11:47 | | Vondelparkbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep: Beste Marcia, gefeliciteerd. het door jullie gevraagde bedrag is (grotendeels) toegekend! De tip om te kijken naar het incidenteel huren van tuingereedschap wat nodig is wordt aan jullie meegegeven. Ook wordt de suggestie gedaan om te kijken of er meer gesponsord kan worden, door ondernemers en vooral door Eigen Haard bijvoorbeeld. Er was twijfel over de hanteerbaarheid en duurzaamheid van bladblazer en hakselaar en omdat de apparaten niet geakellijke zijn in het gebruik. Het gevraagde budget is om die reden gedeeltelijk akkoord bevonden, met uitzondering van de € 245,- voor de bladblazer en de hakselaar. Ik vraag de reinigings collega's of er vaker kan worden geveegd in de Rijtuigenhof.Op het hofje staat veel groen. Om het zo te houden willen we hier samen aan werken. Daar hebben wij materiaal voor nodig

Wie

Ik ben Marcia Narain, initiatiefnemer van het onderhoud van het hofje. Samen met medebewoners hebben wij het plan gemaakt om het hofje leefbaar en groen te maken. Dit is tot nu toe een groot succes en dat willen wij graag zo houden. Hier hebben wij gereedschap en materiaal voor nodig.

Wat

Cohesie van het hofje, saamhorigheid en verbinding. Met dit project willen we eenzaamheid voorkomen, want er wonen veel ouderen en alleenstaanden in de buurt. Zo werken we samen aan een mooie buurt en komen we in contact met elkaar.

Totale kosten van initiatief:

€ 3.000,00

Toegekend buurtbudget:

€ 2.755,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.