logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Oud-West

True Jazz Jams in de Havelaar

Truus Engels
23-05-2024 13:43 | Kunst & cultuur, Sociaal | Bellamybuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep: Hi Truus, je aanvraag is volledig goedgekeurd. Beoordeling Iedereen is voor. De initiatiefneemster heeft op verzoek van de Adviesgroep een overzicht aangeleverd met een specificatie van de bedragen per muzikanten/medewerker. Dit wordt gewaardeerd. Er komt een divers publiek en er is een leuke sfeer. De aanvraagster heeft zich bewezen en is overtuigend. Muziek verbindt zo vindt de adviesgroep. Eerste zondagmiddag van de maand van 16.00 tot 19.00 in de Havelaar. Aanvraag: € 3.000,00; wordt toegekend Hartleijke groet, HennyWeer geweldige jazz jams voor en met de hele buurt in de Havelaar!

Wie

Ik, Truus Engels, vraag opnieuw een reeks Jazz jamsessies aan in de Havelaar. Zoals bekend breng ik mijn netwerk uit de muziekwereld en de buurt bij elkaar om samen muziek te spelen en beleven. De sessies zijn gevarieerd (jazz,blues, etc), ik pas ze aan de behoefte van bezoekers aan. Iedere eerste zondagmiddag van de maand van 16:00-19:00 in de Havelaar. Ik vraag nu voor een half jaar budget aan. Voor juli t/m december 2024.

Wat

Zoals eerder beschreven komt de buurt en mijn netwerk bijeen. Allerlei mensen: oud, jong, kwetsbaar, getalenteerd, verlegen of met veel energie. Van conservatorium studenten die komen spelen tot oudere buurtbewoner. Er ontstaat een heuse community en we bouwen een vertrouwensband op. Per keer komen er tussen de 30 en 50 bezoekers.

Hoe

Elke maand worden er nieuwe poster of flyers gemaakt en ik verspreid ze in heel West. Daarnaast sta ik in het programmaboekje van de Havelaar en wordt het op Facebook én Nextdoor gezet

Totale kosten van initiatief:

€ 3.000,00

Toegekend buurtbudget:

€ 3.000,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.