logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget Oud-West

PINK HIGH TEA, vrijdag 5 augustus

Wawan Kawulusan
22-06-2022 11:56 | Kunst & cultuur | Borgerbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep: Dag Wawan, Jouw initiatief is goedgekeurd! Gefeliciteerd! Je kunt contact opnemen met Dorine Verheul van Combiwell om de zaken verder af te handelen via de bunqpas. d.verheul@combiwel.nl 0657597124 Groetjes, Michelle Groen"Pink High Tea", waarin ouderen met elkaar samen kunnen zijn onder het genot van hapjes met optreden van dragqueen

Wie

Samen met een van de buurtbewoner en een vrijwilliger van de dagbesteding De Klinker willen wij op de dagbesteding een activiteit organiseren in het kader van de Amsterdam Pride. De meeste ouderen van de dagbesteding zijn buurtbewoners en kunnen hierdoor samen vieren en meebeleven hoe de stad Amsterdam trots kan zijn op de diversiteit.
"Pink High Tea" wordt omlijst door een optreden van een dragqueen, Miss Patty Pam Pam. We hebben publiciteit opgezocht door samen werken met Oud Roze Amstelring. Er worden flyers verspreid op de website van Pride Amsterdam.
De mensen kunnen onder het genot van hapjes samen zijn en genieten van het optreden. De zaal wordt versierd met regenboogkleuren. Door de beperkte ruimte is De Pink High Tea alleen toegankelijk voor de deelnemers van de Dagbesteding van De Klinker.

Wat

Amstelring De Klinker is sinds een aantal jaren in het bezit van de Roze Loper. Door een activiteit te organiseren ihkv Amsterdam Pride willen wij het belang van "jezelf te kunnen zijn en inclusiviteit"in de organisatie op de kaart zetten. De ouderen van de Dagbesteding De Klinker zijn niet allemaal LHBT-ers, maar ze hebben in hun naaste omgeving wel er een. Sommigen van hen hebben in hun nabije omgeving een zoon, een dochter, een kleinkind etc., die lesbisch of homo zijn. Door dit event willen wij de ouderen meegeven dat iedereen zichzelf mag zijn. "My Gender, My Pride" is het thema van dit jaar en
onze dagbesteding is heel divers en dit event kunnen wij nog meer de nadruk leggen dat LHBT-ers in huis welkom zijn. Dit sluit ook aan bij het thema van dit jaar van de jaarlijkse Amsterdam Pride week 2022.
De ouderen van de dagbesteding vinden het geweldig om de week van Amsterdam Pride mee te vieren. Daarom willen wij met elkaar "Pink High Tea"organiseren. In totaal verwachten wij ongeveer 60 ouderen te zullen komen.

Hoe

We hebben publiciteit opgezocht door samen te werken met Oud Roze Amstelring. Er worden flyers verspreid op de website van Pride Amsterdam.

Totale kosten van initiatief:

€ 500,00

Toegekend buurtbudget:

€ 300,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.