logo
Gemeente
Amsterdam

Buurtbudget De Baarsjes

Gratis zangles voor kinderen uit de Baarsjes

Howard Kramer
30-05-2022 13:44 | Kunst & cultuur, Jeugd, Sociaal | Geuzenbuurt

Status

Initiatief ingediend
Initiatief op agenda
Initiatief besproken
Budget toegekend

Dit initiatief heeft goedkeuring van de adviesgroep! De indiener kan subsidie aanvragen om het project te realiseren. Uitspraak van de adviesgroep: toezegging onder voorbehoud dat de zanglerares mee werkt. Om Howard niet extra te laten opdraven voor deze aanvraag hebben we hem meteen met de andere aanvragen besproken. Mooi initiatief voor kinderen om spelenderwijs zangles te krijgen en mogelijk is dit een opstap naar meer. Bespreking: €150,- per kind is een hoog bedrag, het zijn veel lessen (van €7,50) per kind. Dat risico wordt groter als er tussendoor kinderen afvallen. Maar een eigen bijdrage zal niet voorkomen dat kinderen afvallen. Er is wel een wachtlijst voor als er kinderen tussendoor afvallen. Alle aanwezigen zijn unaniem voor toekenning van het hele bedrag.Gratis zangles door een professionele docente voor kinderen uit de Baarsjes

Wie

Stichting Meneer Howard & Co de Buurtkamer op de Willem de Zwijgerlaan is er voor iedereen, ouderen kunnen Eten Met Je Buren, naar de Diversiteit-Disco, gratis naailes, openingen van Exposities ect.
Voor de kinderen uit de Baarsjes is er Kindercafé en Kinder-Disco.

Wat

In het kader van 750 jaar Amsterdam wil de buurtkamer van Meneer Howard & Co graag een steentje bijdragen. Hiervoor hebben we een programma gemaakt met verschillende onderdelen op advies van Joenoes, de gebiedsmakelaar de Baarsjes, dienen we per onderdeel de aanvraag in.

Om Creatieve kinderen de kans te geven hun talenten te ontwikkelen willen we graag gratis zangles door een professionele zangeres aanbieden. Talent ontwikkelen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en omdat het gratis is kan iedereen meedoen!
De buurtkamer heeft alles in huis om les te geven, een podium, muziek/zanginstallatie/ podiumverlichting en kan dus ook kleine voorstellingen geven aan de ouders van de kinderen. er kunnen max 10 kinderen meedoen. ( 20 Lessen in 2022)
Via Facebook, Flyers, Posters, Instagram laten wij bewoners weten wat wij allemaal organiseren.

Totale kosten van initiatief:

€ 1.500,00

Toegekend buurtbudget:

€ 1.500,00

Wat vindt u?

"Had je ook al gedacht aan..."
"Ik wil graag helpen met..."
"Ik steun dit initiatief, want..."
"Maar hoe zit het dan met..."
We ontvangen graag reacties van buurtbewoners!
Reageer

Delen

Reacties

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

U kunt ook inloggen of registreren om onder uw account een reactie te plaatsen:

Inloggen of registreren

Nog geen reacties

Login of registreer om te kunnen reageren.

Om te stemmen moet u ingelogd zijn.